• Storing?

  +31 (0)6 2718 7302
 • Koloniedijk 1

  7739 PA Vinkenbuurt

Soezen Boerenlunch & Kaasworkshop

Houdt u ook zo van het boerenleven? Combineer dan een heerlijke rit op een E-chopper met boerenlunch en een leuke kaasworkshop. Heerlijk lunchen in ontspannen sfeer met uitzicht op de koeien. Aansluitend leert boerin Nicole u uw eigen kaasje te maken. Hoe leuk is dat! Zeer geschikt voor een team uitje, vriendinnendag, familie uitje of vrijgezellenfeest.

Wij starten met een stoere rit op één van onze E-choppers of FAT-bikes vanaf onze locatie Vinkenbuurt. U kunt kiezen uit één van onze prachtige routes die wij voor u hebben uitgezet. Zo ontdekt u de mooiste plekjes van het Reestdal en Vechtdal. Onderweg komt u langs mooie natuurgebieden, gezellige terrasjes en bezienswaardigheden.

Bij terugkomst bij E-Yellow vertrekt u naar De Kookweide in Witharen. Waar u kunt gaan genieten van een heerlijke boerenlunch.

Na de lunch gaat u uw eigen kaas maken. Waar boerin Nicole u de basis principes leert van kaasmaken op keukenniveau, dus met materialen die u veelal in eigen keuken gebruikt. Kaas maken kan gewoon in uw eigen keuken! Hoe leuk is dat. Met verse rauwe melk van hun eigen koeien maakt u in ongeveer vier uur tijd een eigen kaasje.

U mag zelf kiezen: een gele Gouda boerenkaas of een gekruid boerenborrel kaasje. Aan het einde van de workshop neemt u het ronde kaasje mee naar huis. U krijgt een uitgebreid recept met praktische tips en kaascoating mee. Nog een paar weken laten rijpen en vertroetelen en dan.... klaar is kaas!

Arrangement informatie:

  • 10:00 – 13:00 uur Soezen met een E-chopper naar keuze
   Aansluitend tot +/- 18:00 uur Kaasworkshop
   * Inclusief overheerlijke boerenlunch, koffie- thee en zelfgemaakt lekkers. Kleine kaasproeverij en een uitgebreide rondleiding over melkveebedrijf de Velshoeve.

   Soezen met FAT-bike, Boerenlunch en kaas workshop € 89,50
   Soezen met Duo chopper of Classic Harley, Boerenlunch en kaas workshop € 92,=
   Soezen met Harley XXL, Boerenlunch en kaas workshop € 102,=

   Prijzen zijn incl. btw

Boek hier uw arrangement
Boekings Tip! 
Zodra u een E-chopper of FAT-bike heeft uitgezocht met starttijd 14:00 - 17:00 uur kunt u het arrangement toevoegen.

Alleen op reservering. Minimaal 2 weken van te voren. Workshop is mogelijk vanaf 6 personen met een maximum van 12 personen.

Adresgegevens

Contactgegevens

Sitemap

 • Storing?

  +31 (0)6 2718 7302
 • Koloniedijk 1

  7739 PA Vinkenbuurt