• Storing?

  +31 (0)6 2718 7302
 • Koloniedijk 1

  7739 PA Vinkenbuurt

Huurvoorwaarden

Huurvoorwaarden

E-Yellow
Koloniedijk 1
7739 PA Vinkenbuurt

Download de huurvoorwaarden

1: Wettelijke eisen
Huurder van de E-chopper dient een minimum leeftijd te hebben van 16 jaar en dient zich te legitimeren met een geldig Nederlands rijbewijs of een geldig bromfietscertificaat. De huurder dient zich gedurende de huurperiode ten allen tijde te houden aan de Nederlandse wetgeving en op Nederlands grondgebied te blijven. Huurder dient de Nederlandse verkeersregels voor snorfietsen te volgen. Hierbij wordt nadrukkelijk verzocht enkel met de E-chopper te rijden en te parkeren op een veilige plaats waar dit is toegestaan voor snorfietsen. Verkeersovertredingen en de daaruit voortvloeiende kosten zijn voor rekening van de huurder. Daarnaast is het verboden alcohol, drugs en/of medicijnen (die de rijvaardigheid kunnen beïnvloeden) te gebruiken voor of tijdens de rit.

2: Gebruik E-Chopper - FAT-bike
Bij het ontvangen van de E-chopper krijgt de huurder een instructie over de werking van de E-chopper of E-bike. Huurder wordt geacht op een verantwoorde manier met de E-chopper of E-bike om te gaan. Opzettelijk onjuist gebruik van de E-choppers of FAT-bike zoals slippen, off-road rijden en/of van stoepranden rijden, het is niet toegestaan om met meer dan één volwassen persoon op een E-chopper plaats te nemen ( Uitzondering nagelaten: DUO-choppers mogen kinderen met tot 11 jaar achterop met een max. gewicht van totaal 135 kilo )  anders kan het resulteren in inhouden van de borg en mogelijke andere kosten. Verhuurder is te allen tijde gerechtigd om het gehuurde na vermeend misbruik in te nemen zonder terugbetaling.

3: Huurperiode en overschrijding van de huurperiode 
De huurder is verplicht de E-chopper of FAT-bike terug te brengen op dezelfde locatie als waar deze is uitgegeven door de verhuurder aan de huurder. De huurperiode wordt voorafgaand aan het gebruik afgesproken. Vanaf het moment van ingebruikname is de huurder verplicht het voertuig voor de afgesproken termijn terug te brengen. Het voertuig mag slechts met toestemming van de verhuurder worden teruggebracht buiten openingstijden. Indien het voertuig niet is terug gebracht voor aflopen van de afgesproken huurperiode, wordt er € 20,- per ingaand uur in rekening gebracht aan de huurder.

4: Borg
De huurder dient de borg vooraf aan de huurperiode contant te voldoen. De borg bedraagt € 50,= per E-Chopper of FAT-bike met een maximum van € 250,= per reservering. Als je meer dan vijf
E-choppers / Fat-bikes hebt gehuurd brengen wij maximaal € 250,= borg in rekening. Deze borg krijgt de huurder terug, als de E-chopper in dezelfde staat als bij ontvangst teruggebracht wordt. De verhuurder is gerechtigd het bedrag van een eventuele schadevergoeding met de betaalde borgsom te verrekenen. Wanneer borg niet toereikend is, worden er extra kosten in rekening gebracht.

Borg bij groepen vanaf tien personen
De huurder dient de borg vooraf aan de huurperiode contant of per bankoverschrijving te voldoen. De borg bedraagt € 50,= per E-Chopper of FAT-bike met een maximum van € 250,= per reservering Behoudt de verhuurder het recht om de controle voor het terug betalen van de borg op een later moment te doen. Als er geen gebreken worden geconstateerd. Word uiteraard de volledige borg binnen 24 uur aan de huurder overgemaakt. De verhuurder is gerechtigd het bedrag van een eventuele schadevergoeding met de betaalde borgsom te verrekenen. Wanneer borg niet toereikend is, worden er extra kosten in rekening gebracht.

5: Schade en aansprakelijkheid
Het gebruik van de gehuurde E-chopper of FAT-bike is geheel op eigen risico. De verhuurder is in geen geval aansprakelijk voor welke vorm van schade er dan ook ontstaan gedurende de huurperiode aan huurder, derden en -/of goederen. Bij schade aan de gehuurde E-chopper of FAT-bike is de huurder aansprakelijk, tenzij er sprake is van bewijsbare schuld door derden en de aansprakelijkheid bij een derde belegd kan worden. Bij schade dient de verhuurder ten allen tijde ingelicht te worden en dient een schadeformulier ter plekke ingevuld te worden. De huurder zal de kosten van herstel, waaronder die van beschadigde onderdelen, aan de verhuurder vergoeden. Alsmede bij verlies van sleutels zullen de kosten in rekening worden gebracht bij de huurder.

6: Verzekering
Voor schade aan derden zijn de E-choppers W.A. verzekerd. Dit betekent dat er bij schade aan derde een eigen risico van € 1000,- per gebeurtenis is, welk bedrag voor rekening van de huurder komt.

7: Diefstal
Bij parkeren dient de huurder de sleutels uit het contactslot te halen. De huurder is er zelf voor verantwoordelijk dat de E-chopper of FAT-bike altijd in het zicht staat en hij/zij zal er voor zorgdragen dat deze niet wordt gestolen. Bij diefstal/vermissing is de huurder aansprakelijk voor de dagwaarde van de E-chopper of FAT-bike.

8: Onderverhuur
Het is huurder en medehuurders niet toegestaan de E-chopper of FAT-bike aan derden in gebruik of onderhuur af te staan ofwel de huurrechten geheel of gedeeltelijk aan derden over te dragen. Alleen personen die in de huurovereenkomst als bestuurder zijn aangeduid, mogen het voertuig besturen.

9: Actieradius

De maximale afstand van de E-chopper of FAT-bike is 45 km. De huurder wordt geacht zich hieraan te houden. Indien de accu leeg raakt door het overschrijden van de maximale afstand, worden er ophaalkosten á € 50,- in rekening gebracht.

10: Staat van het voertuig - helm
Huurder verklaart de E-chopper of FAT-bike en helm in goede staat te hebben ontvangen. Wanneer schade wordt geconstateerd bij aanvang van de huurperiode wordt dit schriftelijk vastgelegd door middel van een schade opnameformulier. Verhuurder wordt geacht de E-chopper/FAT-bike, helm in dezelfde staat terug te brengen.

Onderstaand vindt u een prijslijst voor het vervangen en herstel van de meest voorkomende schades:

•Schade aan voorband door overtreding gebruiksregels/huurvoorwaarden: € 120,00
• Schade aan achterband door overtreding gebruiksregels/huurvoorwaarden: € 120,00
• Deuk / Breuk beschermkappen: € 65,00
• Knipperlicht: € 37,50
• Spiegel: € 15,00
• Spatbord: € 120,00
• Zadel € 90,00
• Kentekenhouder € 7,50
• Behuizing snelheidsmeter € 50,00
• Contactschakelaar € 12.50
• Voorvorkbeschermers ( CH ) € 7.50
• Handrem rechts / links € 15,00
• Telefoonhouder € 30,00
• Reflector € 5.50
• Voetsteun links / rechts € 20,00
• Fietsbel € 6,00
• Veiligheidshelm € 37,50

11: Annulering
Annulering E-choppers of FAT-bikes
U kunt tot 21 dagen voor de aanvangsdatum kosteloos annuleren. Annuleert u tot 7 dagen voor de aanvangsdatum dan brengen wij u 50% van de overeengekomen prijs per persoon in rekening vermenigvuldigd met het aantal personen dat tot 7 dagen voor de aanvangsdatum bij ons bekend was. Annuleert u binnen 7 dagen voor de aanvangsdatum dan brengen wij u de volledige overeengekomen prijs per persoon in rekening vermenigvuldigd met het aantal personen dat tot 7 dagen voor de aanvangsdatum bij ons bekend was.

Annulering arrangementen
U heeft tot 7 dagen voor arrangement datum de kans om het aantal personen te wijzigen of te annuleren. Mocht u binnen de 7 dagen het aantal personen wijzigen dan zal het afgesproken aantal personen in rekening gebracht worden, tenzij het werkelijke aantal personen hoger is.

Annulering doorgeven
Dit kan per email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via E-Yellow Verhuur 06-27187302. Telefonisch is alleen geldig als u binnen 24 uur van ons een mailbevestiging heeft gekregen van de annulering.

13: Slecht weer
Normaliter gaat onze verhuur gewoon door, omdat men zich op het weer kan kleden. Alleen bij extreem slecht weer (bijvoorbeeld storm of permanente harde regen) bieden wij de mogelijkheid kosteloos de reservering te verplaatsen naar een nader te bepalen datum.

14: Boetes
Verkeersboete(s) veroorzaakt tijdens de huurperiode, worden verhaald op de huurder. De verhuurder is hier niet aansprakelijk voor.

15: Foto’s
Voorafgaand of tijdens de E-chopper toer kunnen er foto’s gemaakt worden door de verhuurder.
Deze foto’s gebruikt de verhuurder ter promotie van hun onze website en social media. Het kan natuurlijk zijn dat u dit als huurder i.v.m. de privacy liever niet heeft. Dan kan u dit op de huurovereenkomst of per mail vooraf aan de huurperiode aangegeven aan de verhuurder. Zodat de verhuurder uw privacy kunnen waarborgen.

16: Helm
Vanaf 1 januari 2023 is het wettelijk verplicht om in Nederland een helm te dragen. Deze leuke helm met een sportieve uitstraling stelt de verhuurder gratis beschikbaar tijdens de huurperiode. U bent zelf verantwoordelijk voor het juist dragen van de aangeboden helm. De verhuurder is op geen enkele manier aansprakelijk voor het niet of niet goed gebruiken van de helm.

17: Reservering
Bij het aangaan van de reservering verklaart de huurder alles te hebben gelezen en akkoord te zijn met alle huurvoorwaarden en in fysieke staat te zijn om mee te doen, zonder zichzelf of anderen in gevaar te brengen.

18: Huurcontract

Voor aanvang van de E-Chopper of FAT-bike tocht bent u verplicht het huurovereenkomst te voorzien van de juiste contactgegevens en te ondertekenen voor akkoord gaan met huurvoorwaarden en algemene voorwaarden.

Vrijgezellenfeest - Bedrijfsuitje - Gezinsuitje - Vriendenuitje - Personeelsuitje - Familieuitje - Vrijgezellenuitje 

Adresgegevens

Contactgegevens

Sitemap

 • Storing?

  +31 (0)6 2718 7302
 • Koloniedijk 1

  7739 PA Vinkenbuurt