• Storing?

  +31 (0)6 2718 7302
 • Koloniedijk 1

  7739 PA Vinkenbuurt

Wat is een E-chopper

Wat is een E-chopper

Een E-chopper is een elektrische scooter/brommer met het stoere uiterlijk van een chopper, oftewel een Harley Davidson. E-choppers zijn een leuke, alternatieve vervoersmiddelen om u voort te bewegen over de door ons uitgestippelde e-chopper routes. Door de geveerde voorvork bedwingt u met gemak hobbels en kuilen.

Geruisloos soezen op een E-chopper

Met E-choppers is er een mooi alternatief bijgekomen voor milieuvriendelijk vervoer. De E-chopper is volledig geruisloos. Op deze manier kunt u samen met uw gezin of vrienden geruisloos soezen in de prachtige natuur van Het Reestdal en het Vechtdal. Maar soes ook stilletjes door het bruisende Ommen of om recreatiegebied de Zwarte Dennen. En maakt u zich geen zorgen: de E-chopper maakt zo weinig geluid dat u geen dieren verjaagt.

Verschil E-chopper en gemotoriseerde scooter/brommer huren

Behalve het stoere uiterlijk van een e-chopper is het verschil met een gemotoriseerde scooter dat de E-chopper volledig elektrisch rijdt. Omdat de E-chopper een volle accu heeft als u vertrekt hoeft u zich geen zorgen te maken om te tanken onderweg. Dit voorkomt dat u geen bijkomende kosten heeft bij het huren van een E-chopper. Daarnaast is een de elektrische E-chopper vele malen zuiniger (milieuvriendelijk) dan een ouderwetse scooter of brommer.

Boek direct

  


Bedrijfsuitje - Gezinsuitje - Vriendenuitje - Personeelsuitje - Familieuitje - Vrijgezellenuitje

Adresgegevens

Contactgegevens

Sitemap

 • Storing?

  +31 (0)6 2718 7302
 • Koloniedijk 1

  7739 PA Vinkenbuurt