• Storing?

  +31 (0)6 2718 7302
 • Koloniedijk 1

  7739 PA Vinkenbuurt

Soes en maak de Schot in jezelf los

Voor de echte bikkels onder ons...
Hebben wij dit leuke arrangement in de aanbieding. De schotse Highlandgames bij Reestdal Outdoor is een echt leuk schots spel waarbij het gaat om behendigheid, samenwerken en het allerbelangrijkst veel lol. Na de Highlandgames hebben jullie wel een lunch verdient! Deze lunch staat voor u klaar bij Brasserie de Boerderij. Na het eten gaan jullie al het moois van het Reest- of Vechtdal ontdekken op de stoere E-choppers.

Bij de highlandgames ga je in teams van 4 tot ±6 personen in verschillende spellen de strijd met andere teams aan. Spellen zijn bijvoorbeeld boomstam werpen, kettlebel slingeren, banden flippen enz. De spellen kunnen altijd aangepast worden naar de samenstelling van de groep. Dus een fitte groep zullen we wat meer uitdagen en bij een groep met verschillende leeftijden er in zullen wij aanpassingen doen waardoor het voor iedereen leuk maar uitdagend is.

Minimaal aantal personen: 10 personen, tijdsduur +/- 1 uur afhankelijk van de groepsgrootte.


Arrangement informatie:

 • Highlandgames bij Reestdal outdoor ( starttijd in overleg afhankelijk van de groepsgrootte )
 • 12:00 - 13:30 uur Lunch bij Brasserie de Boerderij gelegen in het prachtige Reestdal. Waar u kunt gaan genieten van een heerlijke lunch bereid met streekproducten. Bestaande uit een soep vooraf, vervolgens een heerlijk belegd broodje. Hier is 1 consumptie inbegrepen. 
 • 14:00 - 17:00 uur Start vanaf locatie E-Yellow voor een stoere rit op één van onze E-choppers. U kunt kiezen uit één van onze prachtige routes die wij voor u hebben uitgezet.

  Dit arrangement is uiteraard ook te boeken zonder lunch. Wilt u graag gebruik maken van het arrangement zonder lunch? Neem dan even contact met ons op 06-27187302 of mailen mag natuurlijk ook Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


  Soezen en maak de Schot in jezelf los! met FAT-Bike ( incl. lunch ) € 70,00
  Soezen en maak de Schot in jezelf los! met DUO-chopper of Classic Harley ( incl. lunch ) € 72,50
  Soezen en maak de Schot in jezelf los! met Harley XXL ( incl. lunch ) € 82,50


Boek hier uw arrangement

Boekings Tip! 
Zodra u een E-chopper of FAT-bike heeft uitgezocht met starttijd 14:00 - 17:00 uur kunt u het arrangement toevoegen.

Alleen op reservering. Minimaal twee weken van tevoren.  

Adresgegevens

Contactgegevens

Sitemap

 • Storing?

  +31 (0)6 2718 7302
 • Koloniedijk 1

  7739 PA Vinkenbuurt