• Storing?

  +31 (0)6 2718 7302
 • Koloniedijk 1

  7739 PA Vinkenbuurt

Soes en Puzzel je weg door het Reestdal

Hou jij ook zo van puzzelen en speuren?
Dan is dit het perfecte uitje! Al speurend ga je het Reestdal ontdekken heerlijk in de frisse buitenlucht. Superleuk om in groepsverband raadsels op te lossen. Na al het speuren en puzzelen staat er een heerlijke lunch voor je klaar bij Brasserie de Boerderij. Met een goed gevulde buik ga daarna je de mooiste plekjes van het Reest- of Vechtdal ontdekken met de stoere geruisloze E-choppers.

Bij de puzzeltocht ga je in groepen van 4 tot 8 personen een speurtocht afleggen waarbij je verschillende opdrachten moet doen onderweg. Hierbij heb je routevragen die bij een goed antwoord zorgen voor de juiste route en bij een fout antwoord loop je om. Verder heb je nog andere opdrachten waarmee punten verdiend kunnen worden. Uiteindelijk gaat het erom welk team de meeste punten heeft verzameld. Minimaal aantal personen: 16 personen, tijdsduur +/- 1 uur afhankelijk van de groepsgrootte.


Arrangement informatie:

 • Puzzeltocht bij Reestdal Outdoor ( starttijd in overleg afhankelijk van de groepsgrootte )
 • 12:00 - 13:30 uur Lunch bij Brasserie de Boerderij gelegen in het prachtige Reestdal. Waar u kunt gaan genieten van een heerlijke lunch bereid met streekproducten. Bestaande uit een soep vooraf, vervolgens een heerlijk belegd broodje. Hier is 1 consumptie inbegrepen.
 • 14:00 - 17:00 uur Start vanaf locatie E-Yellow voor een stoere rit op één van onze E-choppers. U kunt kiezen uit één van onze prachtige routes die wij voor u hebben uitgezet.

  Dit arrangement is uiteraard ook te boeken zonder lunch. Wilt u graag gebruik maken van het arrangement zonder lunch? Neem dan even contact met ons op 06-27187302 of mailen mag natuurlijk ook Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Soezen en puzzel je weg door het Reestdal met FAT-Bike ( incl. lunch ) € 68,00
  Soezen en puzzel je weg door het Reestdal met DUO-chopper of Classic Harley ( incl. lunch ) € 70,50
  Soezen en puzzel je weg door het Reestdal met Harley XXL ( incl. lunch ) € 80,50


Boek hier uw arrangement

Boekings Tip! 
Zodra u een E-chopper of FAT-bike heeft uitgezocht met starttijd 14:00 - 17:00 uur kunt u het arrangement toevoegen.

Alleen op reservering. Minimaal twee weken van te voren.  

Adresgegevens

Contactgegevens

Sitemap

 • Storing?

  +31 (0)6 2718 7302
 • Koloniedijk 1

  7739 PA Vinkenbuurt