• Storing?

  +31 (0)6 2718 7302
 • Koloniedijk 1

  7739 PA Vinkenbuurt

Bourgondisch Soezen en Borrelen

Trek met de E-chopper de prachtige natuur in, en ga 's middags genieten van een bourgondische borrelplank bij Brasserie de Boerderij. Wijntje of biertje erbij en genieten maar! Super leuk voor een vrienden, familie, bedrijfs- of vrijgezellenuitje.

E-Yellow e-chopper verhuur arrangement Bourgondisch soezen en borrelen

Wij starten met een stoere rit op één van onze E-choppers of FAT-bikes vanaf onze locatie Vinkenbuurt. U kunt kiezen uit één van onze prachtige routes die wij voor u hebben uitgezet. Wie weet spot u nog een ree, vos of das in het mooie Reestdal en Vechtdal. Onderweg komt u ook langs leuke bezienswaardigheden en horecagelegenheden voor een pitstop.

E-Yellow e-chopper verhuur arrangement Bourgondisch soezen en borrelen

Bij terugkomst bij E-Yellow vertrekt u naar Brasserie de Boerderij in Balkbrug. Waar u kunt gaan genieten van een bourgondische borrelplank. Gezellig samen borrelen, en genieten van de bijpassende koude en warme hapjes die er geserveerd worden. Dit arrangement is genieten voor jong en oud, want bezit je nog geen bromfiets- of autorijbewijs? Kinderen tot 11 jaar kunnen gratis achterop één van onze duo-choppers. Ben je 12 jaar of ouder dan hebben wij stoere FAT-bikes. Zonder veel inspanning kun je mee cruisen met de E-choppers. Hoe leuk is dat.

Arrangement informatie:

 • 10:00 – 13:00 uur Soezen met een E-chopper naar keuze
 • 13:30 -  ........ uur Aanschuiven bij Brasserie de Boerderij voor een bourgondische borrelplank met diverse warme en koude hapjes. Hier is 1 consumptie bij inbegrepen.  

  Soezen en borrelen met FAT-bike € 45,50
  Soezen en borrelen met Duo chopper of Classic Harley € 48,=
  Soezen en borrelen met Harley XXL € 58,=

  Dit arrangement kan alleen op reservering. Mocht na reservering de door u gekozen datum en/-of tijd niet beschikbaar zijn, dan nemen wij uiteraard z.s.m. contact met u op voor een wijziging van uw reserveringsdatum.

Boek hier uw arrangement
Boekings Tip! 
Zodra u een E-chopper of FAT-bike heeft uitgezocht met starttijd 10:00 - 13:00 uur kunt u het arrangement toevoegen.

Alleen op reservering. Minimaal twee dagen van te voren. Vanaf 2 personen. Heeft u een allergie of speciaal dieet? Meld dit dan bij uw reservering

Adresgegevens

Contactgegevens

Sitemap

 • Storing?

  +31 (0)6 2718 7302
 • Koloniedijk 1

  7739 PA Vinkenbuurt